(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqola O’zbekistonning yangi sanoat shahrining zamonaviy shaharsozlik talablariga to’liq javob berilishini, sanoat zonalari, turar joylar, jamoat joylari, transport va transport vositalarining joylashuvi, shahar ekologiyasi, arxitekturasini qamrab oladi.