(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Tо‘qimachilik sanoatiga yо‘naltirilgan investitsiya loyihalarining iqtisodiy samaradorligini baholash yondashuvlari va usullari hamda muhim jihatlari, ijobiy va salbiy tomonlari keltirilgan.