(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мamlakatimiz ta’lim tizimi orqali bo’lajak chet til o’qituvchilarida millatlararo va madaniyatlararo kompetentlik ko’nukmalarini shakllantirishning ijtimoiy -pedagogik zaruriyati va mazkur jarayonni takomillashtirishga ta’sir etuvchi muloqot kompetensiyalarining vositalari tahlil qilingan.