(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada rustili darslarida o’quvchilarning faol so’z boyligini kengaytirish uchun lug’at va imlo mashqlarini tashkil qilish o’quvchilarning so’zlarni kuchli o’zlashtirilishiga yordam berishi to’g’risida so’z yuritilgan.