(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada reabilitatsiya sohasining ma`nosi, ahamiyati hamda reabilitatsiya asoslari fanining asosiy tushunchalari yoritib beriladi