(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Chor Rossiyasi hukmronligi davrida Farg`ona viloyati hududi, markaziy shaharlari, aholisi, aholisining asosiy mashg`uloti, o`zaro savdo aloqalari, Rossiya imperiyasining mustamlakachilik siyosatiga qashi chiqishlari kabi masalalar va shu davrga oid arxiv ma`lumotlari keltirilgan.