(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada qadimgi Farg’ona Markaziy Osiyo mintaqasida tutgan o’rni ,uning ijtimoiy -iqtisodiy rivojlanishi hamda tashqi iqtisodiy aloqalari,shuningdek Markaziy Osiyoda asosiy yetakchi ro’l o’ynaganligini qisqacha bayoni keltirilgan.