(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada tarixiy shaxs, buyuk olim Alixonto`ra Sog`uniyning hayoti va faoliyati, tarixiy asarlarining tarbiyaviy ahamiyati haqida so`z boradi.