(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Axborot kommunikatsiya texnologiyalari o’quvchilarning intellektual salohiyatini oshirish bilan bir qatorda, ulardan ta’lim sohasida qanchalik samarali foydalana olsak, mediata’lim shunchalik takomillashadi, albatta. Bu esa oz ornida pedagogning kasbiy kompetentligini oshiradi.