(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Zamonaviy ta’lim sohasida maktablarda o’quv jarayonini to’liq qayta tashkil etish amalga oshirilmoqda. Hamma narsa o’z-o’zini o’rganishga o’tishga intiladi, natijada o’quvchilar mustaqil ravishda maktab o’quv jarayonining yangi materialini qismlarga ajratishlari, o’rgatishlari, tushunishlari va o’rganishlari kerak. Fizika predmeti o’quv fanlar ro’yxatida asosiy o’rinni egallaydi va ta’lim jarayonida eng muhim rollardan birini o’ynaydi, bu asosiy bilim va to’liq bo’lmagan o’rta umumiy ta’lim olish va undan keyin o’rta umumiy ma’lumot olish uchun kirish uchun imtihon mavzusi. Ushbu maqolada biz maktabda fizikani o’qitishning innovatsion usulini ko’rib chiqamiz