(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada PIRLS xalqaro tadqiqotida qo’llaniladigan o’qishning ikki turi va boshlang’ich sinf darsliklaridagi maqollar haqida fikr yuritilgan bo’lib, darsliklaridagi maqollar PIRLS tadqiqoti darajasida tahlil qilingan.