(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида алоҳида таълим эҳтиёжлари бўлган болаларнинг таълим ҳуқуқларини таъминлаш, шунингдек инклюзив таълимни ташкил этиш борасидаги норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар таҳлил қилинган