(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақола инвестиция лойиҳаларини баҳолаш усуллари ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари ҳақида ёзилган ва бир қанча илмий таьрифлар кэлтирилган.