(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada Abdulla Avloniyning maktab uchun yaratgan asarlari nafaqat badiiy, balki nоyob tarixiy- pedagоgik, ta’limiy va qоmusiy yodgоrlik hisоblanishi, so’nggi yillarda buyuk dоnishmandlik majmuasi bo’lmish bu asarlarni o’rganishga qiziqish ayniqsa kuchayganligi asoslab berilgan.