(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мазкур мақолада кўппартиявийлик тизимининг мамлакатни ривожлантиришдаги муҳим омил эканлиги, жамиятда фикрлар хилмахиллигини шакллантиришдаги ўрни ва аҳамияти, фуқароларнинг сиёсий онги ҳамда сиёсий маданиятини оширишдаги ўрни, ижтимоий адолатни таъминланишидаги роли ёритилган. Шунингдек, кўппартиявийлик тизими мамлакатда инсон ва фуқароларнинг ҳуқуқлари, эркинликларини ҳамда қонуний матфаатларини таъминланишидаги муҳим омил эканлиги таҳлил қилинган.