(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu tezisda jismoniy shaxslardan olinadan soliqlarni undirish mexanizmini takomillarshtirish bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.