(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Maqolada matematika darslarida innovatsion texnologiyalar, axborot kommunikatsion texnologiyalari va dasturiy vositalari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, matematika darslarida axborot kommunikatsion texnologiyalaridan samarali foydalanish usullari haqida tuxtab o‘tiladi.