(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada axoli salomatligi yaxshilash jumladan talabalarning sog„lom turmush tarziga rioya qilishi va jismoniy mashqlarning odam organizmiga samarali ta‟siri shu bilan birga jismoniy tarbiya mashg„ulotlarini ananaviy va masofaviy o„qitilishining taxlili yoritilgan.