(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Zamonaviy dunyoda ommaviy axborot vositalarining o’rni judayam katta. Xususan, xoh ma’naviy ozuqa uchun, xoh moddiy ozuqa uchun bo’lsin ijtimoiy tarmoqdan foydalanmasdan bunga erishib bo’lmaydi. Jamiyatda har bir inson ommaviy axborot vositalaridan erkin foydalanish huquqiga ega ekanligi va so’z erkinligi barcha uchunligi belgilab berilganligi e’tiborga molikdir.