(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada matematika fanida axborot texnologiyalarining ahamiyati haqida ilmiy fikrlar bayon etiladi. Ilmiy fikrlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.