(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Maqolada o’zbek xalqi etnogenizi va etnik tarixi va bu borada amalga oshirilgan tadqiqotlar tarixshunosligi yoritilgan. Bugungi kunda mamlakatimizda yuz berayotgan keng qamrovli siyosiy, iqtisodiy, ijtimoiy va ma’naviy o‘zgarishlar millatimiz va xalqimiz tarixini chuqur hamda teran tafakkur asosida ilmiy tadqiq etishni taqozo etmoqda.