(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Mazkur maqolada xalq og’zaki ijodi asosida boshlang’ich sinf o’quvchilarida kitobxonlik ko’nikmalarini shakillantirishning nazariy asoslari va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, bolalarni kitoxonlikga qiziqtirish haqida fikrmulohazalar bayon etilgan.