(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Quyida endigina ish faoliyatini boshlab turli kamchiliklarga yo‘l qo‘yayotgan o‘qituvchilarning ish faoliyatini yaxshilashga qaratilgan fikr va mulohazalar sinalgan uslublar orqali yoritilgan.