(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Mazkur maqolada boshlang’ich ta’limda yangi pedagogik texnologiyalarning o’rni va ahamiyati haqida fikr-mulohazalar keltirildi.