(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashning nazariy masalalari tahlil qilingan. Tadqiqotchi ushbu maqolada ko’plab olimlarning fikrlarini bayon etgan. Bundan tashqari, ushbu sohada muammoning ko’plab xususiyatlari tahlil qilingan.