(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada barglarning xamiri yoki pyuresi barglaridan qaynatilgan pulpa, zaharli ilon chaqishi, davolash, o’simlikning shifobaxsh xususiyatlari, o’simlik me’da shirasining ishlab chiqarilishini normallashtirish uchun oshqozon-ichak trakti kasalliklari va boshqalar to’g’risida yozilgan.