(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada yosh avlodni yurtimiz taraqqiyotida faol ishtirok etadigan sog‘lom va bilimdon, ma’naviyatli hamda barkamol qilib tarbiyalashda xalq og‘zaki ijodini, o‘tmish ajdodlarimiz ta’lim-tarbiya sohasidagi ko‘p asrlar davomida orttirgan boy tajribasini o‘zlashtirishning ahamiyati yoritilgan.