(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Bul maqalada Ózbekstan xalńq jırshısı Abbaz Dabılovtıń shıǵarmalarında ushırasatuǵın súwretlew quralları haqqında sóz etiledi. Bunda shayır tárepinen sózlerdiń paydalanıw sheberligi analizlenedi hám avtor tárepinen mısallar arqalı beriledi.