(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мақолада бугунги кунда мамлакатимизда хавфсиз Экологияни таьминлаш соҳасида олиб борилаётган тизимли ва изчил ишлар, экологик нормаларнинг миллий қонунчилик тизимидаги ўрни,бугунги кундаги хавфсиз экологияни таъминлашга доир давлат сиёсатининг муҳим йўналишлари, унинг истиқболли вазифалари ҳамда мазмун-моҳияти ёритилган.