(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada duduqlanish, duduqlanishning kelib chiqish sabablari, duduqlanish turlari, duduqlanish mavzusida tadqiqot olib borgan olimlar, duduqlanishni oldini olish, duduqlanuvchi bolalar va o‘smirlarda olib boriladigan logopedik ishlar, duduqlanishni korreksiya qilishda psixologik-pedagogik ishlar metodikasi haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.