(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushhu maqolada paxta tozalash korxonasi texnologik jarayonlaridan chiqayotgan tololi chiqindilar va iflosliklar takibini o‘rganish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.