(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Biz ushbu maqolada aholining jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati, uning ayrim tarixiy davrlardagi soni va dinamikasi o‘rgandik va tahlil qildik.