(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada maktablardagi geografiya xonalarini to‘gri jihozlanishi va shu bilan birgalikda o‘quvchilarda geografiya faniga bo‘lgan qiziqishlarini oshirish, zamon talablariga mos keladigan holda jihozlangan xonada o‘quvchilar bilim saviyasini yanada yaxshilash haqida bir qancha ko‘rsatmalar berib o‘tilgan.