(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning mantiqiy fikrlash ko’nikmalarini rivojlantirishda zamonaviy ta’lim tizimida keng tarqalgan texnologiyalardan biri Blum taksonomiyasidan foydalanishning afzalliklari haqida bayon etiladi. Shuningdek Blum taksonomiyasi asosida ta’limiy faoliyat uchun o’yinlardan namunalar keltiriladi