(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarning ijtimoiy hissiy sohasi kompetensiyalarini rivojlantirish bosqichlari haqida so’z boradi. Bolalarda shaxslararo munosabatlarni shakllantirish hamda hissiyotlarni rivojlantirishga doir ota-onalarga va pedagoglarga tavsiyalar berilgan.