(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagog kadrlarining ta’lim klasteri muhitida kasbiy kompetentligini rivojlantirish orqali metodik ishlar samaradorligini oshirish va tarbiyachilarning kasbiy va klasterli kommtentligini rivojlantirish metodikasini takomillashtirishning nazariy asoslari yoritib berilgan.