(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda yurak-qon tomir kasalliklari bilan bog’liq epidemiologik vaziyat, xavf omillari, kasalliklar turlari va ularning patofiziologiyasi, profilaktika choralariga va davolashga zamonaviy yondashuvlar, kasallik va o’limni kamaytirish uchun yurak-qon tomir kasalliklarining oldini olish va davolash bo’yicha global sa’y-harakatlarning muhimligi to’g’risida to’liq bayon qilingan.