(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мақолада она тили таълимида талабаларнинг адаптив кўникмаларининг кўрсаткичлари, ривожланиш хусусиятлари тўғрисида олиши мумкин бўлган маълумотларнинг чуқурлиги ва кўп қирралилиги, ривожланиши унинг касбий ва ижодий ютуқлари, янги шароитларга мослашиш қобилияти ўқитувчининг когнитив ва ўз-ўзини тарбиялаш масалалари талқин қилинган.