(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada O’zbekistonning iqtisodiyotini rivovlantirishda asosiy omillar va ularni tashkil etish, tashqi va ishki investitsiyalarni tashkil qilish, O’zbekistonda xalqaro iqtisodiyotni rivojlantirish, tadbirkorlikni qo’llab-quvvatlash, yangi bozorlarda savdo aloqasini mustahkamlash hamda ko’chmas mulkni iqtisodiyotdagi o’rni ko’rib chiqiladi.