(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ушбу мақола мамлакатимизда киберхавфсизлик ва кибержиноятларга қарши курашиш, соғлом Интернет-муҳитига эга ахборотлашган жамиятни ривожлантириш, интернет орқали содир этиладиган барча турдаги жиноятларнинг олдини олишга қаратилаётган тизимли ишлар таҳлил қилинган.