(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqolada Andalusiya tarixiga oid manbalar haqida ma`lumotlar beradi.Manbalarning turlari va ularni o`rganish bo`yicha qismlarga ajratilishi haqida so`z boradi.