(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda harf shakllarini oʻrgatishning metodlarini ishlab chiqish, harf shaklini oʻqitishning tarixiy trayektoriyasi, uning rivojlanishini eslab qolishdan koʻproq qiziqarli boʻlishini taʼminlashda yordam beradigan yondashuvlar, harf shakllarini oʻrgatishning zamonaviy usullari, ularning nazariy asoslari, taʼlim strategiyalari va amaliyotga taʼsiri toʻgʻrisida toʻliq bayon etilgan.