(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada malomatiylikning zamonaviy jamiyatda o’rni va ahamiyati haqida diniy-falsafiy qarashlar tahlil etilgan.