(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Iborada ma’no tugalligiga mantiqiy ta’kid yuklanadi. Ushbu maqolada iboralarda ma’no taraqqiyoti va uslub transormatsiyasi mavzusiga alohida to’xtalib o’tildi. Shuningdek, iboralarning xususiyat shaklda kengayishi frazema tabiatini belgilashi haqida fikr mulohazalar berilgan.