(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Buxoro vohasi hududini o’rganish undagi tirik organizmlarni ham o’rganish,kamayib turlari sonining yo’qolib borishini tahlil qilish imkoniyatini yaratadi.