(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
“Дунёда шундай таом бор-ки, ундан барча инсон татиб кўрган. Уни қайнатмасдан, қовурмасдан истеъмол қилинади бу - она сутидир ”.