(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada pedagoglar uchun AR platformalaridan biri BlippARdan foydalanishning imkoniyatlari va afzalliklari online platforma orqali keng yoritilgan.