(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada hozirgi sharoitlarda korxonalarda boshqaruv hisobi va uning hisob siyosatida aks ettirilishi masalalari tadqiq etilgan.