(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мақолада тукли уруғлик чигит тайёрлаш технологик жараёнининг таҳлили келтирилган. Пахтани ҳосилдорлигини ошириш кўп жиҳатдан уруғлик чигит табиий кўрсаткичларига боғлик бўлади. Уруғлик чигит тайёрлаш жараёнлари унинг табиий кўрсаткичларига таъсир қилади. Бугунги кунда технологик жараённи пухта ўрганиб чиқиш долзарб масала ҳисобланади.