(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada “Vatan” so’zining ingliz va o’zbek tillaridagi lingvo-madaniy voqelanishi haqida so’z yuritiladi. Shu bilan bir qatorda konsept, lingvo va voqelanish kabi tushunchalarning mohiyati ham yoritib beriladi.